| POEZI DASHURIE | |
|
+16Gentian Stafa doktori mary darkangel497 noli lulja_bjeshkes valoni struganja_embel dona besarta fjolla lume&lina ardiana ArGeN--t Artii Engjellushja 20 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
fjolla
Numri i postimeve : 29 Age : 35 Registration date : 16/09/2007
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Sat Sep 22, 2007 2:52 pm | |
| Dollogozhda per mrekulli i ka djemt si flori djem te mir e bukurosh ke lezet kur te shkosh se djem faca do te shikosh sa per vajzat sblihen me lira por dreqat jan shum te mira per djem e vajza askush sja kalon lum ai dhe ajo qe Dollogozhdar apo Dollogozhdare dashuron | |
|
| |
fjolla
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Sat Sep 22, 2007 3:01 pm | |
| eh mej Velesht mej Velesht asnje nuk te don te thot se je plesht po djemt jan si llokum te terheqin me vakum sa per vajzat jan llafazane e i kerkojn djemt prej cdo ane djem bukurosha e sjan ne rend po si Dollogozhda ska as me ni vend | |
|
| |
ArGeN--t Admin
Numri i postimeve : 859 Age : 34 Vendodhja : Dollogozhdė Registration date : 02/12/2006
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Sat Sep 22, 2007 8:12 pm | |
| - fjolla shkruajti:
- Dollogozhda per mrekulli i ka djemt si flori
djem te mir e bukurosh ke lezet kur te shkosh se djem faca do te shikosh sa per vajzat sblihen me lira por dreqat jan shum te mira per djem e vajza askush sja kalon lum ai dhe ajo qe Dollogozhdar apo Dollogozhdare dashuron hahahhaha ohh te ishte ashtu sipas poezis mir do ishte:P:P | |
|
| |
fjolla
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Mon Sep 24, 2007 11:00 am | |
| Droga kushton shtrejn cmimin nuk ja di nese nuk me shkrun do ta nis ta pij ata qe jan ne burg jan robet e vetmis e un do te behem rob i dashuris | |
|
| |
besarta
Numri i postimeve : 4 Age : 30 Registration date : 29/09/2007
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Sat Sep 29, 2007 6:17 pm | |
| Sot ke diten e marteses e un fundin e ksaj jetes edhe guri sduron ka me plas sa kjo zemer sa shum te ka dasht
Un si hen e ti si djell ti ne drit e un ne ter e per darsem ta qoj si dhurat zemren time sa shum qe tka dasht
Let shkatrohet e gjith bota Se kto vite ishin tkota qe ti fala ty dhe jeten time ne dor ti ta lash !!! | |
|
| |
fjolla
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Wed Oct 03, 2007 10:03 am | |
| nese vjen koha lamtumir te me thuash te lutem zemra ime asnje cast te mos vuash se nuk dua ti shoh te perlotur un ata dy sy ti mos vuaj lock vuaj un per ty | |
|
| |
fjolla
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Wed Oct 03, 2007 10:11 am | |
| dua nje pershendetje ne natenme shi nje perqafim te ngroht kur sna sheh njeri nje puthje ne faqe nje lutje per mua nje enderr te shthurur nje klithme TE DUA
nje dit kur te zgjoesh mos laj syt me lot se dikush tjeter do te tregoj se sjam me ne ket bot,ti mos pyet si vdiqa pyet si jetova,pyet si me shkuan ditet qe pa ty i kalova
dua qe cdokush ta tregoj realitetin dua qe dhe zemra ta zgjedh te vertetin dua qe dhe ti te me tregosh mua me don me te vertet apo kot thot te dua
dy lule celin dy fruta qeshin dy unaza nderrohen dy zemra bashkohen fjal ka plot por nje mjafton TE DUA FORT | |
|
| |
ArGeN--t Admin
Numri i postimeve : 859 Age : 34 Vendodhja : Dollogozhdė Registration date : 02/12/2006
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Tue Jan 15, 2008 1:20 am | |
| Nese prej meje mendja s'te hiqet, Nese per mua zemra te digjet, Ateher afrohu dhe me prit pak mua, Se do te vij ngadal qe te them TE DUA
---------------------
T'kam dasht me zemet t'kam dashut me shpirt Qe ti prej meje do me ik kurr nuk e kam dit Nje zemer e pata dhe ate ta fala Ma more ma theve dhe per jet ma ktheve Me fjal me the te dua Me zemer me the sje per mua
Dua te shkoj Dua te harroj Por dije nje gje Qe gjith te perkujtoj
-----------
Ne thellsine e zemres time eshte vendos nje emer Pergjithmone kete emer do ta mbaj ne zemer
------------------
Lumturine kerkova por une nuk e gjeta, Idealen ma dhurove ti vet por kurre nuk u zbeha, Dashurine per ty e ruajta ne fshehtesi, Por i kam treguar dikujt dhe ti mire e di,
Sa here ti me vjen prane meje, Une bie ne mendime sepse ti je ilaqi i zemres sime
----------
Dashuria u jep mend Ayre qė s'kanė Ndėrsa u merr mend Atyre qė kanė
------------------
Ne te kumanoves e kemi tradit Qe t'a duam njeriun me zemer e me shpyrt Jemi xheloze por kemi te drejt Se dashuria e kumanovares eshte shume shtrenjt
----------
Nenaten e qete ne gjumin e lete kur me kujtohesh ti nuke mundem me fjet
------------------
Pse mkriove perendi qe te vuj per dashuri Pse me lindi nena ime qe te jam me shum kujtime, Oh kjo jete sa e shkret un pa ty vetun me ndejt.
Rruget jan te gjata Netet jane pa fund Qendroj larg teje e ste gjej askund, Eja ti pran meje mos me le ne vetmi Lejoma te puthi njeher dhe t'a largoj ket merzi.
----------
Njeriu pa dashuri si nena pa femije Buza e pa puthur si lulja e keputur Zemra ne vetmi si bora u shkri...
---------------
E pranoj se jam fajtor qe ty zemren ta kam thy E pranoj se kam gabuar qe ty shpinen ta kam kthy E pranoj se zemra jote dhimbjet nuk i meriton E pranoj se n'jeten time me mungon me mungon Jo s'te harroj kurre s'mundem ty t'mos dashuroj
----------------------
E mallkoj diten qe te pash. E mallkoj shiqimin qe ta dhash. E mallkoj buzqeshjen qe ta dhurova. E mallkoj veten qe ne ty u dashurova.
-----------
do te behem zog e ti se do te me njohesh do te vi ne dasem kur ti te martohesh do ti bi daulles per lamtumiren tuaj kurse une i mjeri vetem, vuaj dhe vuaj
te deshiroj fat ne jet nje trup me shendet ne shtepi harmoni dhe dashuri pa kufi
------------------
Ore djal ore djal po ti tham nja dy tri fjale sie ke nis hiq mire s eki po veq vazhdo se vete e di
kur te lodhesh nga kjo loj mos mendo t'kthehesh perser s edhe une do di te jetoj ta bej jeten sikur ti....!!
------------
zemra zemres i bon lutje dashuria e par fillon me Puthje zemra e femres esht hotel kush don hin e kush don del po zemra e mashllit esht si gur kush hin brenda nuk del kurr
----------------------
Nuk jam poet, tė shkruaj poezi Por fjalėn tė dua, E shkruaj vetėm pėr ty Bilbili nė degė Sa bukur kėndon Ti puthsha buzėt Ti qė e lexon
------------
Sikur lulja pa arome sikur perla pa shkelqim ashtu do ngelem une n,q,s ti nuk je shpirti im
-----------------
Dashuria fillon me nje shikim, vazhdon me nje buzeqeshje, zmadhohet me nje puthje, dhe perfundon me dy pika lot.
--------
Zemra lengon vajtimi shpejton dashurinė e parė do ta kujtoj edhe nė varrė. Do te bėhem shkrumb e hi do te tretem nga njė dashuri zemra me thot tė dua pse me ben kaq shumė tė vuaj?
Gjithmone kan thėnė nga urrejtja e tepert shfaqet ndjenja e dashurise dhe shfaqet ne horizont.
-------------
Eh ta dish sa shume te dua do te rrije veq me mua, dua ti ndjej buzet e tua, dhe fjalet qe vetem ti mi thua.
---------
Une dhe ti ti dhe une me nje fjal te DUA SHUM
--------------
Kujt i thua lule kujt i thua hen kujt i thu princeshė si mu ke then A te duket njejte kur e perqafon athu nje qast ndalohesh mbyll syte e mė kujton..! Athu te rren mendja me kerkon ne shpi po vendi im eshte bosh une mungoj te ti..!! | |
|
| |
dona
Numri i postimeve : 69 Registration date : 06/01/2008
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Sat Jan 19, 2008 10:59 pm | |
| Tash a me njeh?tash a e din se kush jam un?tash a e kupton se zemra ime te ka dashur shum?un bera gjdogje te mundur per ty tash mund tme kuptosh pse kam pasur aq shum lot ne sy!vetim ti je vetem ti ke qen gjithmon ne ket zemren time dhe kjo kurr nga vetja ste largon,edhe pse sjemi bashk un ma te leht e kam pasi qe ta kam deshmuar se si un askush ne bot ste don,dikur neve na ndajten nderhyn ne dashurin ton a thua tash jan penduar dhe me zdot na lendojn,gjithmon e pyes veten pse ?pse?pse nuk e pata at guxim me koh pse lejova qe dikush tjeter te na e nderprej dashurin ton...Un gjith mon tr desha ashtu si edhe ti a dot vij ndonjeher ajo dit te kem ty ne perqafim,lotet e mi nuk kan pushuar as nje her se derdhuri per ty edhe ket vet ti zemer e di,tash jemi shum larg te dyt te vetmuar smund ta gjejm as nje tjeter dashuri se per ne gjdo person tjeter shpejt na u bahet i huaj,kam provuar por nuk provoj me dot se ekam kuptuar se ta dashuroj dike tjeter esht shum e kot,prandaj kshtu po rri mes vetmis dhe dikuj tjeter e zgjodha vetmin sepse ma e mir per mua esht vetmija se sa zavensimi yt me dike tjeter te kam dasht-te dua-do te dua-gjat gjith jetes.....???----- | |
|
| |
dona
Numri i postimeve : 69 Registration date : 06/01/2008
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Sat Jan 19, 2008 11:14 pm | |
| me fal qe te lendova dikur me fal qe deshiren tende nuk guxova ta provoj kurr me fal qe sika me ty por sishte fai im edhe vet e di.
a thua ku je athua ne enderr a me sheh-a thua a te mungoj si dikur a thua a me therret edhe ne gjum
numrin tim ne tel.ende a e mban aj lexon ende mesazhet me titullin-do te dua per sa tjem gjall- te gjith per ne e din e shum na gjykojn e ka edhe shum te tjer se ket dashuri dhe ket besnikri shum e lakmojn. | |
|
| |
struganja_embel
Numri i postimeve : 5 Vendodhja : strug/usa Registration date : 28/06/2008
| Titulli: DASHURIA Sat Jun 28, 2008 4:04 pm | |
| Mė e rėndė se toka Mė e lehtė se hija E vjeter sa lindja Pafund sa gjithėsia E ėmbėl sa fjala E hidhur sa pikėllimi E ngrohėt sa falja E fortė sa qėndrimi Rrėnon edhe atje Ku fare ska ndėrtuar Ep fryte nė atė vend Ku rrėnjė ska lėshuar E-ndrit errėsirėn Errėson ndriqimin I pasuron ėndrrat Dhe ndalon ėndrrimin Ujitet dhe jeton Edhe nė shkretėtirė Pėrballon acarin Dhe nuk ka tė ngrirė Rrallė kthehet aty Qe njėherė del Ėshtė fuqi e fort Kur pushton s`pari herė Pastron ēdo plagė Dhe njė ofshamė liron Sa do t`jetė e dhimbshme Plagėn e shėron Vajin e kthen nė kėngė Ngushllimin nė urim Ndryshk unazat ne gisht Kur nuk ka bashkim Kur ndizet t`parėn herė Flaka e saj pėrjetohet Vetėm prushi nėse mbetet Ėshtė e para dhe nuk harrohet Syri nuk e shef Veshi nuk e dėgjon Zemra ėshtė folea Qė nė tė banon | |
|
| |
struganja_embel
Numri i postimeve : 5 Vendodhja : strug/usa Registration date : 28/06/2008
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Thu Jul 03, 2008 12:49 am | |
| Mbi perfytyrimin e endres shoh syt e tusikur lutem per dicka por sikur nuk i kuptonah i dashur sa do te deshiroja ti te me percillnjene cdo ap te jetes sime por kjo s'eshte emundur se ti jeton larg meje.ne rruget e lagura nga shiu fshijne edhe hapat e tuae ne rrugen e fatit triunfon dashurijaate dit te bukur ta tregova rrugen per ne shtepin timee din si te flasesh per te kaluaren eshte sikur ta vrasesh vetenpor shpresat se do te bashkohemi se shpejti te dy.me duket se kam humbur nga largesija jote.me ka mbetur vetem fotografija jotedhe un e tretur nga vemija veten e shikoj dhe e shikoj.te marr me vete kudo qe te shkoj por kot ti je larg meje shum larg.me larg se cdo her tjetervetem ne enderr me afrohesh dhe me thua te duae kur hap syt nuk je pran meje.sa me ka marr malli te shoh te prek dhe te puth si atyre dit te ngrohtate veres ta shijoj ngrohtesin e shpirtit tend ne shpirtin tim mun si gushtit te sivjecemqe ika aq shpejt e mua me treti largesija duke te len tye ne vemi .tash mundohem te kerkoj perseri ne jeten time te pa fundTE KERKOJ TE KERKOJ... | |
|
| |
valoni
Numri i postimeve : 1 Registration date : 12/12/2008
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Fri Dec 12, 2008 9:00 pm | |
| Ne te dy biseduam dhe dikur na erdhi dita dhe u takuam u takuam por ne momentin qe u takuam un ne ty u dashurova dy pika lot me ran ne tok te thash..... te dua pergjithmon ti nuk mu pergjigje me le te vuaj dhe te rri ne mendime e pres pergjigjen tande te me tregosh se se a mundesh te me dashurosh per ty M......... un po vuaj per ty M..... . po lotoj per ty M..... po mendoi M.... te dashuroiiiii ... | |
|
| |
lulja_bjeshkes
Numri i postimeve : 6 Registration date : 17/12/2008
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Mon Dec 22, 2008 5:27 pm | |
| kur e mora vesh qe me ke genjy desh me ra qielli permbi, mu be dita sterr e zez ,mu ben endrrat te pa shpres,mu be jeta e pa deshiruar ,me ktheve ne te mallkuar ,o zot i madh pse e fale ket njeri qe ne zemer ska dashuri dhe mu me lejon te jetoj me dhimbje e per ket jet me lot ne sy nga nje mekat qe ja lejova zemres ta dashuroja nje njeri si AI | |
|
| |
lulja_bjeshkes
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Mon Dec 22, 2008 5:32 pm | |
| ME FJAL TE BUKURA ME KE MAJT SI E KISHE AT GOJ MJALT!!! JETEN MA ZBUKUROVE POR NE TEVRTET KREJT MA SHKATERROVE E NGA FRIKA U LARGOVE SPATE GUXIM MEM TREGU QE ME TJETREN ISHE MARTU E MU ME THOJE PERDIT TE DU!!!! UN E SHKRETA E VERBUAR NGA DASHURIA JOTE TE MALLKUAR PER FEJES FAMILJEN E PATA BASHKU TUJ TE PRIT PERDIT ME THE ZHDUKU E MOS ME PRIT. VETEM I FJAL MOS E HARRON PER JETE QYSH E KI LYP BESA KI ME E GJET | |
|
| |
lulja_bjeshkes
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Mon Dec 22, 2008 5:34 pm | |
| NJE DIELL NA NGROH NJE SHI NA LAG ! DUA TE TE PERQAFOJ POR TE KAM SHUM LARG | |
|
| |
lulja_bjeshkes
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Mon Dec 22, 2008 5:40 pm | |
| tani qe e ke kuptu se pa mu sje azgje dhe si un njeri ne bot ska met dashuru uroj qe Zoti mos te vraft : tani ja nis e i thu kto fjal te bukra po esht von se rrena i ka kamt e shkurtra/:
(ah more zot qysh met mi more si mem ik zogu prej dore per nje gje i lutem zotit "ah ti kisha mendet e sodit" ndoshta kurr nuk u ba von me lulezu dashuria jon pse me thon mu ata sy je per mu e jam per ty!!!) | |
|
| |
lulja_bjeshkes
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Mon Dec 22, 2008 5:48 pm | |
| je larg syve e jo larg zemres ende sme ke dal prej mendjes! afer nuk me ke i imi me sje!me mungojn dy syt e bukur si nuk kam fat per ti puthur! emrin ta therras skam me ke te flas!
ooooo more kurbet i mallkuar mbetsh si na i ndave zemrat vec e vec more zot si e lejon ket pa besi me detyron me ja kthy shpinen te vetmes dashuri ! kete mallkim si mund ta hjek nuk e duroj ta shoh nga malli per mu duke u tret!
ah moj jet ah moj jet me shkatrrove per se gjalli per mu asht ma mire te me pres varri!!!! | |
|
| |
noli
Numri i postimeve : 8 Registration date : 13/02/2009
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Fri Feb 13, 2009 4:30 pm | |
| Mos e qaj trandafilin qe vyshket ,ai qel perseri por qaje rinin qe nuk kthehet tek ti | |
|
| |
noli
Numri i postimeve : 8 Registration date : 13/02/2009
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Fri Feb 13, 2009 4:33 pm | |
| Ku mesazhet tua po i lexoje me fantazi po te dashuroj por tani qe ste kam pran me te perqafu dhe me tregu se sa shume te dua | |
|
| |
darkangel497
Numri i postimeve : 4 Age : 33 Registration date : 19/07/2009
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Sun Jul 19, 2009 10:36 pm | |
| Po dhemb buza diēka i mungon, ndoshta buza jote qe e ledhaton, me mungojne syte qe shikojne vetem MUA, me mungon ZEMRA qe me thote TE DUA... | |
|
| |
mary
Numri i postimeve : 5 Age : 34 Vendodhja : shkoder Registration date : 12/08/2009
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Wed Aug 12, 2009 12:15 am | |
| zoti bukur te krijoi ty vuri yjet ne ata sy ne ne buzet e tua v uri qershit dhe ne fytyren tende vetem drit gjithcka tek ti te bukur e krijoi vetem tek zemra qe gaboi ne zemren tende vuri akull qe askush te mos ta shkri por harrove qe vuri diellin ne syt e mi rrezet e zjarrta do ti leshoj zemren tende do ta shkri me e akullt sdo te jet por e mbushur me dashuri | |
|
| |
mary
Numri i postimeve : 5 Age : 34 Vendodhja : shkoder Registration date : 12/08/2009
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Wed Aug 12, 2009 12:18 am | |
| do ti zbres yjet nga qielli e aty do ve syt e tu do ti them henes zbrit!! qe tme shohesh vetem mu. | |
|
| |
doktori
Numri i postimeve : 15 Registration date : 16/08/2009
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Sun Aug 16, 2009 12:50 pm | |
| Me mungon.
Me mungon puthja jote me mungon dielli i kesaj bote me mungon endrra jetime me mungon ti jeta ime...!? | |
|
| |
doktori
Numri i postimeve : 15 Registration date : 16/08/2009
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE Sun Aug 16, 2009 12:58 pm | |
| Kur linda:
Kur linda zoti nje zemer me dhuroi dhe rreth saj jeten time ndertoi por nje dite ajo ra ne duart e tua dhe zot tani je ti per mua. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE | |
| |
|
| |
| POEZI DASHURIE | |
|