| POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
ArGeN--t Admin
Numri i postimeve : 859 Age : 34 Vendodhja : Dollogozhdė Registration date : 02/12/2006
| Titulli: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Thu Jun 21, 2007 11:01 pm | |
| JA KETU SHKRUANI NGA 1 POEZI DASHURIEPOR QE TE JETE HUMORISTIKE!
JA 1 PO E SHKRUAJ UNE! O YLL O YLL TI JE KAFSHA ME E BUKUR NE PYLL! JU PELQEN EEE! | |
|
| |
ArGeN--t Admin
Numri i postimeve : 859 Age : 34 Vendodhja : Dollogozhdė Registration date : 02/12/2006
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Thu Jun 21, 2007 11:01 pm | |
| Interneti
PREJ HOTMAILIT KUR TI LSHOVA SYT KUR TE PASH PASWORDIN NE FYT THASH U MYT KUKU PER MU SHPEJT WINDOWSIN E KAM STARTU
JA PO QELI MESENGJERIN ME SHUM DESHIR PER ME GJET NJE QIK TE MIRE KAM VENDOS EDHE PIKE U NJOFTOVA ME NJE QIKE
TUNG I THASH QKA PO BAN UNE JAM BACA SHABAN TUNG ME THA ME DASHURI UNE JAM DADA SELVI
UNE E VESE PER DASHURI KAM DESHIR ME I PAS PES FEMI AJO ME THA O BABALOK LARGOHU SE TA FUTA BLOK
OK I TASH NUK TE LUS PO TA FUTI NI VIRUS NUK ESHTE GAJLE THA PER MU KAM ADRES EDHE NE YAHOO | |
|
| |
ArGeN--t Admin
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Thu Jun 21, 2007 11:02 pm | |
| Mendo nje cast Nje cast per vete Se je i shemtuar Sa ska ku vete Kerkoj nje premtim Nga ty un dua Ndroje suratin Se sben per mua | |
|
| |
ArGeN--t Admin
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Thu Jun 21, 2007 11:04 pm | |
| Syri yt i bukur, Vdeksha une per ty, Buza jote e kuqe, Vdeksha une per ty, Faqja jote si pjeshke, Vdeksha une per ty, Floket e tu si pras, Vdeksha une per ty, Ah ai shoku yt dje, Krah per krahu me ty Vdeksh ti ishallla. Vdekshi qe te dy...!!! | |
|
| |
ArGeN--t Admin
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Thu Jun 21, 2007 11:05 pm | |
| Ti gje e shemtuar largohu nga mua kam 5-6 muaj qe te them s'te dua
ti gje e shemtuar largohu nga une nuk te kam per borxh qe me del ne gjume
floket si tertila nuk shihesh 2 here resht fytyra si kal ishallah ngelsh per vjeshte
syte e tu te shndritshem kujdes se mos na verbosh njeri ne konispol tjetri ne vermosh
dhembet e tu te bukur sa ti kam zili 1 e ke te bardh 3 i ke te zi
ti kastile nderove shkolle qe te rrime te dy une o vras veten o te vras ty
qe kur te takova e deri ne ate dite mallkoj ateqe te nxori ne drite
ti gje e shemtuar mos me dil perpara provoje dhe njehere shihe po ste vrava
ti gje e shemtuar ik pa bere fjale largohu per koke te mamit se do bej skandal
megjithese kam vazhduar mjekime ne shume vende kurre se kam haruar eren e sqetlles tende
ti do nje puthje paske qene tru peshk e kam me te lehte te te jap nje vesh
mos me dil perpara se s'dua te flas sa here ti hap gojen te vjen era pras
sqetllat kur ti shoh dhe shuren se mbaj dot tek e djathta ske qime tek e majta mbire plot
te majtes i hedh ca veshtrime dhe them me veten time i marrsh te keqen e leshit qe te ka vrima e veshit
une te them boll ti ke qejf te vazhdosh mbylle ate *** goje se do na helmosh
kopshtit botanik afer mos i rri se kalben dhe plepat sapo kalon ti
ti gje e shemtuar mos shko te vendi i ndaluar me mire e kap ate dhe e pres prandaj mos mbaj asnje shprese
me beri pershtypje varsja qe ke ne qafe po me shume pershtypje qafa e palare
kur te pashe te pulpat e kembes thashe se s'ka bere vaki te kembet skam as une aq lesh sa ke ti. | |
|
| |
ArGeN--t Admin
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Thu Jun 21, 2007 11:07 pm | |
| o vajze(djale) prit nje minut mos pandeh se jam hajdut,vellain e madh e kam skafist,ndersa vete jam xhepist.kam nje vile me 3 kate,rreth e rrotull me pallate,kam dhe 1 limuzin,po skam leke me i hedh benzine,qafsha ty jam djale(vajze) i vetem,po sbesove pyet vellain tjeter.o zemra ime o yll i kesaj botes,kur mendoj per ty harroj me i hedh bar lopes.je e bukur si rrush pa fara,sa leke do vec mos me dil perpara.......... | |
|
| |
ArGeN--t Admin
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Thu Jun 21, 2007 11:10 pm | |
| Zemra ime tulle, zemra jote llac, dashuria jone, si pallat peskac | |
|
| |
ArGeN--t Admin
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Thu Jun 21, 2007 11:11 pm | |
| ne qiellin e kalter pa re filloi te binte shi 'te dua' i thoshte ajo 'as une' i thoshte ai | |
|
| |
fjolla
Numri i postimeve : 29 Age : 35 Registration date : 16/09/2007
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Mon Sep 24, 2007 11:08 am | |
| I dashur do dalim te henen po serdhe ta mar nonen po sdule keq ta kesh punen sjom budalle te pres njer te shtunen | |
|
| |
fjolla
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Mon Sep 24, 2007 11:08 am | |
| te fala buzun te bera nder por ti me trathtove more vesh derr | |
|
| |
fjolla
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Mon Sep 24, 2007 11:11 am | |
| U ula ne WC per te pushu duke mendu ne ty barku mu liru
_______________________________________________________ LOfka jem.shpejrti jem , zemra jem, kur te shof tej kreja mdhem
fjolla
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Mon Sep 24, 2007 11:16 am | |
| Ti sme do as un ste dua,un te harrova dhe ti mua, ti me tjera un me tjer,un frajerk ti fraer,nje me nje apo jo? ti trathtar un trathtare,ti ste behet von mua hic fare ti ne kafic un ne shkoll,ti skopsko un koka koll,nje me nje apo jo? ti rap un rok,ti ne qjell un ne tok,un kripza ti cigare, un mesoj ti ben hajgare,nje me nje bukur apo jo? ti qeshesh un qaj,un uj ti vaj,nuk na tret as kimia a ku te na tres me dashuria nje me nje e vertet apo jo??????? | |
|
| |
dona
Numri i postimeve : 69 Registration date : 06/01/2008
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Tue Jan 22, 2008 11:51 pm | |
| A DIN SA PUTHJET MI FALE E TI FALA KUR FILLOVE ME PUTHJEN E FUNDIT TE THESH HEC ZE ME KA RA FLAMA TI ME THIRRE PRAN SE TU PATA LARGU ME THE PASHA MAMIN ME PUTHJE TE DIKUJT TJETER TE PUTHA SE TE MIJAT I KAM HARRU,,,,,,,,,,,,,,..... | |
|
| |
dona
Numri i postimeve : 69 Registration date : 06/01/2008
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Wed Jan 23, 2008 12:09 am | |
| U SA TE DUA I DASHUR BESO SE TE DU VEQ TY KREJT NE JET RREGULLAT PER DASHNI VEQ NJA 10 HER I KAM THY.........
UUU THASH ME VETE SE QFAR FOLA PRIT ME THA SE EDHE UNE KAM DIQKA PER TY..I THASH VAZHDO TREGO SE SKA KU TJET ME ZI,ME THA A E DI KJO KOJSHIKJA SI KA SHUM FEMI KAM BER SEVAP ME TA NJA 5-6 HER PASI KA KJO SHUM MERAK NE FMI..................... UUUUU SHKA PO THUE BRE A EDHE TI KSHTU MAS SHPINE DIN ME BA DREDHI MA KTHEJ E ME THA PO PO VEQ MET TERGU TY SE VEQ TI ME TRADHTU NUK DI AHA ANI ANI I THASH SE SO HIQ GAJLE SE A POJ SHEF QITA TONT THMI I DASHURI JEM,PYTJEN SI MA KE BER QE SA VITE TI (GRUA PERSE ATHU SME NGJAN MUA AS NJERI FMI) JA I DASHURI BURR PERGJEGJJEN TASH JA KU E KI KTA NUK TE NGJAJN SEPSE ME BABALLAR TYNE TI NUK JE VLLAZNI---AHA JO PO GRU MIR E KI HAJT NATEN E MIR SE U KRYN SEKRETET ME NE TE DYY..IIIIIIIII.......
SHPRESOJ TE JU PELQEJ sa do pak.heheh | |
|
| |
POLITIKANJA
Numri i postimeve : 4 Registration date : 13/01/2009
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Fri Jan 16, 2009 3:27 pm | |
| shume te bukura keto poezi | |
|
| |
ag
Numri i postimeve : 19 Registration date : 07/12/2008
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Wed Feb 04, 2009 9:10 am | |
| oj vajzė e bukur zemra ime ėshtė njė livadh e nė atė livadh ėshtė njė Lule e ajo Lule je ti!
O djalė - zemra ime ėshtė njė livadh e nė atė livadh ėshtė njė kalė e ai kalė je ti! | |
|
| |
elsushja
Numri i postimeve : 1 Registration date : 26/12/2008
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! Wed Mar 04, 2009 7:19 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: POEZI DASHURIE HUMORISTIKE! | |
| |
|